Fitness reizen voor sport vakantie met personal trainer

Wellness Online

Fitness reizen zijn ideaal om je fitnessschema en eetgewoonte bij te houden. Het is ook heel motiverend om op vakantie met andere fitness beoefenaars bezig te zijn. Het schept een band. Voor velen heeft fitness, denk aan de sportschool, een belangrijke sociale functie.

Bekijk ook:
> Meer over fitness en fitness vakanties
> Wellness hotels
> Wellness weekendje weg
> Yoga vakantie


Puurenkuur logo

Fitness reizen van Puurenkuur

> Bekijk fitness reis vanaf € 615

fitnessActief bezig zijn, ontspanning en gezondheid is het motto van Puurenkuur. Vandaar het uitgebreide aanbod fitness reizen naar wellness oorden. De actieve vakanties zijn vaak te combineren met Yoga, spa en wellness.

Ze bieden gevarieerde sportprogramma’s onder begeleiding van ervaren personal trainers aan. Heel leuk om groepslessen te volgen. Fitness ook in de vorm van boot camp training in de natuur.

Bestemmingen zijn Europa en wereldwijd.

Meer over deze wellness reis


Robinson logo

Fitness reizen naar Clubs van ROBINSON TUI

> Bekijk fitness reis vanaf € 892

fitness in hotelsROBINSON, onderdeel van Tui, biedt unieke clubvakanties in een wellness omgeving. Wat mag je verwachten van hun wellness hotels? Goede entertainment in de avond, veel wellness faciliteiten, sport, zonnen op privéstranden en genieten van culinaire hoogstandjes. En de prijzen zijn veelal all-in!

De kinderen vervelen zich niet met de programma’s voor alle leeftijden. En als ze slapen dan is er live muziek in het theater.

Robinson biedt WellFit, combinatie van fitness en wellness, om je in topvorm te brengen. Groepslessen om de conditie te verbeteren. Personal fitness training, body & mind programma’s en wellness behandelingen. De WellFood maaltijden zijn arm aan koolhydraten, dit samen met fitness brengt je lichaam weer in balans.

Meer over deze wellness reis


Thermae 2000 logo

Fitness bij Kuuroord Thermae 2000

> Bekijk fitness reis vanaf € 199 per kwartaal

fitness en therrmae 2000NIEUW bij Thermae 2000 is de fysio fitness onder leiding van een fysiotherapeut.

De lessen fysio fitness volg je in kleine groepen. Het doel van deze fitness is om je in conditie te brengen en jezelf veiliger te voelen.

Thermae 2000 biedt meer para medische behandelingen. Eén daarvan is groepstherapie in thermaal water.

Na afloop kan je gebruik maken van de heerlijke wellness in Thermae 2000. Het is dus inspannen en daarna ontspannen. De juiste combinatie.

Meer over deze wellness reis


Bungalows nl logo

Fitness reizen naar bungalowparken met fitness voorzieningen

> Bekijk fitness reis vanaf € 110

fitness apparatenBungalow.nl regelt de verhuur van 14 bungalow verhuur ketens naar bungalow parken in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Bekende ketens als Center Parcs, Landal GreenParks, Pierre et Vacances enz. Ook een goede mogelijkheid om de prijzen en mogelijkheden van de parken met elkaar te vergelijken.

De bungalowparken, die hieronder zichtbaar worden zijn parken met speciale fitness voorzieningen.

Meer over deze wellness reis


Fitness op vakantie, wat houdt dat in

fitnessreizenEen heerlijk en actief platform om andere liefhebbers te ontmoeten. Andere nationaliteiten, andere gewoontes, andere benadering. Je leert er niet alleen veel van, maar het geeft ook een push aan je vakantiebeleving.

Bereid je goed voor. Neem de juiste kleding mee, waarbij de juiste schoenen het belangrijkste zijn. Weet vooraf of je ook gaat hardlopen, dus neem je hardloopschoenen mee. Kun je er zwemmen? Zwemspullen meenemen. In Italië verwacht men dat je in het zwembad een badmuts draagt. Maar bovenal: zorg ervoor dat je geniet.


Fitness doelen

Stel ook je doelen voor op vakantie. Maar houd het haalbaar en realistisch. Voorkom een frustratie, het is en blijft een vakantie, waarbij ontspanning het hoofddoel hoort te zijn.

En ander klimaat geeft andere voorwaarden. Je lichaam heeft het nodig om een paar dagen te wennen. Zeker als je op grote hoogte verblijft.

En over je voeding? Weet wat je eet. Zoek naar de zo belangrijke balans. Niet alleen in rust en activiteit, maar ook in voeding. Lees hiervoor Gezond eten van SPORT JE FIT en dan gezond gaan eten is veel gemakkelijker dan je denkt.

Een sport en spa vakantie combineert actief bezig zijn met sauna, spa en massages.


Wat mag je verwachten van een fitness vakantie

fitness op vakantieOp een actieve vakantie wil je graag aan je fitheid werken. Je fit en gezond voelen en als thuiskomt meer energie hebben en je gezonder voelen dan toen je wegging.

Er zijn veel reizen met een actief element. Trainingen in de natuur met een personal coach van eenvoudig tot bootcamps. Van trainen in de natuur word je sneller fit en sterk en je conditie verbetert snel en je zult sneller afvallen.


We nemen een fitness vakantie onder de loep

Fitness reizen naar Kamalaya Wellness Sanctuary in Koh Samui in Thailand.

Puurenkuur logo

> Bekijk wellness reis vanaf € 1523

fitness ThailandKenmerken van deze populaire reis zijn: sport, gezonde voeding en ontspanning. Met deze reis zal je conditie snel verbeteren. De trainingen staan onder leiding van een personal trainer.

Kamalaya is een waar paradijs. Een holistisch, vijf sterren wellness resort. Gebouwd rond een oude grot, waar vroeger monniken woonden. Het wellness concept gaat voor persoonlijke groei. Het hotel biedt divers kuren. Detox, afvallen en fitness, onthaasten en yoga.

Over dit super wellness hotel zijn eel artikelen geschreven. Vooral over hun holistische aanpak.

Meer over deze wellness reisBekijk ook:
> Meer over fitness en fitness vakanties
> Wellness hotels
> Wellness weekendje weg
> Yoga vakantie

Wellness Online