Ayurveda reizen naar wellness hotels in Europa en wereldwijd. Vakantie met Yoga, meditatie en gezond dieet.

Wellness Online

Ayurveda is een geneeswijze die 3000 jaar oud is. Ayurveda gaat over lichaam, geest en ziel. Onderdeel van deze geneeskunde is het werken met massageolie en kruiden. Een Ayurveda dag begint meestal met Yoga en meditatie. Het dagelijks dieet is bereid met veel verse groenten, rijst, fruit en een beetje vis of kip. Ayurveda reizen behoren tot de klassieke wellness vakanties. > Meer willen weten over ayurveda

Hier vind je alle ayurveda vakanties in Europa en wereldwijd. Aanbiedingen voor ayurveda hotels in Slovenië, Oostenrijk en India.

Bekijk ook:
> Wellness hotels
> Yoga reizen
> Thalasso reizen


Puurenkuur logo

Ayurveda reizen naar India, Sri Lanka en Europa

> Bekijk ayurveda reis vanaf € 290

ayurvedaWat zijn de beste bestemmingen voor ayurveda reizen?

Van origine komt ayurveda uit India en Sri Lanka. Daar zijn veel ayurveda hotels te vinden. Wij hebben een selectie gemaakt en wij kunnen je goed adviseren over de keuze van een ayurveda reis. Een gezondheid vakantie die bij jou past.

Er zijn ook goede en betaalbare ayurveda hotels in Europa. Zoals het Wellness Hotel Alpino Atlantico in Canico op Madeira (Portugal) en Hotel Thermana Park Laško in Slovenië.

Meer over deze wellness reis


Ayurveda, even wat meer willen weten

Ayurveda is bezig zijn met hoe je langer en gezonder kunt leven.

Waar komt ayurveda vandaan

Enkele duizenden jaren geleden zou ayurveda in India zijn ontstaan. Het was toen een medische aangelegenheid over chirurgie en geneeskunde. De beschrijving vind je in het Sanskriet. De ontwikkeling van ayurveda gaat via China en Perzië naar Engeland. Daar werd het in de 17e eeuw een deel van de medische wetenschap.
> In dit artikel staat meer over het ontstaan van ayurveda

Wat doet ayurveda

Met het beoefenen van ayurveda zoek je naar eenheid met natuur en haar wetten. Naar een leven in balans, schoonheid en gezondheid.

Hoe doe je aan ayurveda

Om met ayurveda bezig te zijn kies je voor dieet en meditatie. Massage is een ondersteuning van jouw zoektocht naar die eenheid.

Ayurveda reizen

Op een ayurveda vakantie ga je kuren. Je volgt een dieet van vooral kruiden, fruit en groenten. De dag vul je verder met meditatie.
De kern is balans en gezondheid. Zeer passend in deze tijd van corona.

Voel je ervoor, boek dan zo’n gezondheidsvakantie.
> Hier vind je de ayurveda reizen

Bekijk ook:
> Wellness hotels
> Yoga reizen
> Thalasso reizen

Wellness Online