Actieve Singlereizen – Ontdek de Wereld in Goed Gezelschap

Wellness Online

Actieve Singlereizen bieden unieke reiservaringen voor alleenstaanden. Ontdek nieuwe plaatsen, ontmoet nieuwe mensen en geniet van avontuurlijke activiteiten. Of je nu houdt van wandelen, fietsen, yoga of outdoor, hier vind je de perfecte reis voor jou. Ga mee en maak herinneringen die een leven lang meegaan.

Vaak zijn de singlereizen ingedeeld naar leeftijd en zo dat de man/vrouw verhouding in balans is.

Voor de solo reiziger zijn er speciale single vriendelijke arrangementen.


Actieve reizen voor singles en alleengaanden

singlereizenSteeds meer reisorganisaties voor singles bieden onvergetelijke, avontuurlijke reizen voor singles en alleengaanden. De singlereizen zijn ontworpen om je uit je comfortzone te halen en je de kans te geven om nieuwe mensen te ontmoeten, terwijl je geniet van spannende activiteiten zoals wandelen, fietsen, raften en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie of een adrenalinekick, zij hebben de perfecte reis voor jou. Pak je koffer en ga mee op avontuur!

Je deelt elkaars belevenissen, alles is voor je geregeld en je kunt je veilig voelen. Om een beeld te krijgen, vind je hier video’s van singlevakanties. > Singlevakantie video’s op YouTube, klik hier

De activiteiten die je kunt verwachten bij actieve singlereizen zijn wandelen en trekking. Veel actieve singlereizen bevatten wandel- en trektochten door prachtige landschappen. Dit kan variëren van rustige wandelingen door het platteland tot uitdagende bergtochten.

Watersporten, zoals kajakken, zeilen, snorkelen of duiken. Fietsen. Fietsen is een geweldige manier om de omgeving te verkennen. Sommige reizen kunnen fietstochten door steden of natuurgebieden bevatten.

Yoga en Wellness. Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning, kunnen sommige reizen yogalessen of wellnessactiviteiten bevatten.

De reisorganisaties die actieve singlereizen aanbieden vind je hier:

> Wandelen > Fietsen > Outdoor
> Zeilen > Yoga > Golf > Tennis > Koken
> Vakantiewerk > Vrijwilligerswerk


Singlereizen met leeftijdgenoten

single reizen Met de singlereizen kwam ook de behoefte om met leeftijdgenoten op vakantie te kunnen. Ook zijn er uiteraard die dit juist niet willen.

De groep die daar de meeste belangstelling voor heeft zijn de singles 20+ en 30+. De reisorganisaties voor singles zorgen er vaak ook voor dat de verhouding man/vrouw in balans is. Hieronder kun je ze bekijken.

> Singlereizen 20+ en 25+, klik hier

> Singlereizen 30+, klik hier

Een groep die erg actief is zijn de singles 50+, single senioren. Heerlijke reizen van Nederland, Cuba, Curaçao tot Zuid-Afrika aan toe. Ook de groep waar veel alleengaanden zich bij aansluiten.

> Singlereizen 50+ en Seniorenreizen, klik hier

De nog ouderen 60, 70 en 80+ voelden zich vaak uitgesloten. Feitelijk is dat ook juist. De meeste singlereizen touroperators bieden hun reizen aan tot 60+. Maar gelukkig keert het tij. Er zijn nu al singlereizen te boeken voor de 60 tot 80+

> Singlereizen 60, 70 en 80+, klik hier


Korte wellness reizen voor singles en alleengaanden

korte singlereizenEen weekendje wellness met singles is erg populair. Samen een weekend of korte reis met yoga of mindfulness wordt gezien als een echte break out.

De weekendjes zijn in Nederland, België, Spanje en nog verder de wereld in.

> Single Weekend Weg, klik hier
> Wellness Weekend Weg, klik hier


Puurenkuur logo

Single vriendelijke wellness reizen van Puurenkuur

> Bekijk wellness reis vanaf € 165

single vriendelijke reizenDe wellness reizen worden in meerderheid door singles en alleengaanden geboekt.

Momentje voor jezelf, de stilte opzoeken, nieuwe uitdagingen zoeken of juist relaxen zijn de beweegreden om voor een wellness vakantie te kiezen.

In veel wellness oorden vind je een table d’hôtes om aan te schuiven …

Meer over deze wellness reis

Wellness Online