Singlereizen ook voor alleengaanden. Vakantie met leeftijdgenoten. Korte wellness reizen voor singles.

Wellness Online

Wist je dat er reizen zijn speciaal voor singles en alleengaanden? Dat je ook nog eens kunt kiezen uit singlereizen met leeftijdgenoten en dat de touroperator erop let dat de man/vrouw verhouding in balans is. En dat er single vriendelijke reizen bestaan. En als je eens een weekend wellness alleen wilt doen omdat je partner geen tijd of zin heeft dat je dan kunt kiezen voor een alleengaanden wellness reis?


Reizen voor singles en alleengaanden

Video's van Single VakantiesNatuurlijk kun je zelf op vakantie gaan. En ook daar zijn single vriendelijke reizen voor. Dit zijn reizen zonder 1 persoon kamer toeslag. De wellness touroperator Puur & Kuur heeft een hele rits aan wellness reizen zonder die toeslag.

Maar je kunt er ook voor kiezen om in groepsverband met andere singles op vakantie te gaan. Extra leuk om met gelijkgestemde een reis te maken. Je deelt elkaars belevenissen, alles is voor je geregeld en je kunt je veilig voelen. Om een beeld te krijgen, letterlijk dus, hieronder video’s van singlereizen.

> Video’s van Single Vakanties, klik hier


Singlereizen met leeftijdgenoten

Singlereizen met leeftijdgenotenMet de singlereizen kwam ook de behoefte om met leeftijdgenoten op vakantie te kunnen. Ook zijn er uiteraard die dit juist niet willen.

De groep die daar de meeste belangstelling voor heeft zijn de singles 20+ en 30+. De reisoperators zorgen er vaak ook voor dat de verhouding man/vrouw in balans is. Hieronder kun je ze bekijken.

> Singlereizen 20+ en 25+, klik hier

> Singlereizen 30+, klik hier

Een groep die erg actief is zijn de singles 50+, single senioren. Heerlijke reizen van Nederland, Cuba, Curaçao tot Zuid-Afrika aan toe. Ook de groep waar veel alleengaanden zich bij aansluiten.

> Singlereizen 50+ en Seniorenreizen, klik hier


Korte wellness reizen voor singles en alleengaanden

Korte wellness reizen voor singlesEen weekendje wellness met singles is erg populair. Samen een weekend of korte reis met yoga of mindfulness wordt gezien als een echte break out.

De weekendjes zijn in Nederland, België, Spanje en nog verder de wereld in.

> Single Weekend Weg, klik hier


Puurenkuur logo

Single vriendelijke wellness reizen van Puurenkuur

Wellness singlereizenDe wellness reizen worden in meerderheid door singles en alleengaanden geboekt. Momentje voor jezelf, de stilte opzoeken, nieuwe uitdagingen zoeken of juist relaxen zijn de beweegreden om voor een wellness vakantie te kiezen.

In veel wellness oorden vind je een table d’hote om aan te schuiven …

> Bekijk singlereis vanaf € 179,00


Menu wellness reizen:
> Wellness hotels en appartementen
> Wellness bungalows
> Wellness breaks in Nederland
> Wellness breaks in buitenland
> Fitness reizen
> Detox en gewichtsverlies reizen
> Thalasso reizen
> Yoga, anti-stress en mindfulness
> Singlereizen ook voor alleengaanden
> Alles over Wellness Reizen

Wellness Online