Singlereizen ook voor alleengaanden. Vakantie met leeftijdgenoten. Korte wellness reizen voor singles.

Wellness Online

Wist je dat er reizen zijn speciaal voor singles en alleengaanden? Dat je ook nog eens kunt kiezen uit singlereizen met leeftijdgenoten en dat de touroperator erop let dat de man/vrouw verhouding in balans is. En dat er single vriendelijke reizen bestaan. En als je eens een weekend wellness alleen wilt doen omdat je partner geen tijd of zin heeft dat je dan kunt kiezen voor een alleengaanden wellness reis?

Bekijk ook:
> Yoga reizen
> Dagje uit naar de sauna
> Daten is gezellig


Reizen voor singles en alleengaanden

singlereizenNatuurlijk kun je zelf op vakantie gaan. En ook daar zijn single vriendelijke reizen voor. Dit zijn reizen zonder 1 persoon kamer toeslag. De wellness touroperator Puur & Kuur heeft een hele rits aan wellness reizen zonder die toeslag.

Maar je kunt er ook voor kiezen om in groepsverband met andere singles op vakantie te gaan. Extra leuk om met gelijkgestemde een reis te maken. Je deelt elkaars belevenissen, alles is voor je geregeld en je kunt je veilig voelen. Om een beeld te krijgen, letterlijk dus, hieronder video’s van singlevakanties.

> Singlevakantie video’s op YouTube, klik hier


Singlereizen met leeftijdgenoten

single reizen Met de singlereizen kwam ook de behoefte om met leeftijdgenoten op vakantie te kunnen. Ook zijn er uiteraard die dit juist niet willen.

De groep die daar de meeste belangstelling voor heeft zijn de singles 20+ en 30+. De reisoperators zorgen er vaak ook voor dat de verhouding man/vrouw in balans is. Hieronder kun je ze bekijken.

> Singlereizen 20+ en 25+, klik hier

> Singlereizen 30+, klik hier

Een groep die erg actief is zijn de singles 50+, single senioren. Heerlijke reizen van Nederland, Cuba, Curaçao tot Zuid-Afrika aan toe. Ook de groep waar veel alleengaanden zich bij aansluiten.

> Singlereizen 50+ en Seniorenreizen, klik hier

De nog ouderen 60, 70 en 80+ voelden zich vaak uitgesloten. Feitelijk is dat ook juist. De meeste singlereizen touroperators bieden hun reizen aan tot 60+. Maar gelukkig keert het tij. Er zijn nu al singlereizen te boeken voor de 60 tot 80+

> Singlereizen 60, 70 en 80+, klik hier


Korte wellness reizen voor singles en alleengaanden

korte singlereizenEen weekendje wellness met singles is erg populair. Samen een weekend of korte reis met yoga of mindfulness wordt gezien als een echte break out.

De weekendjes zijn in Nederland, België, Spanje en nog verder de wereld in.

> Single Weekend Weg, klik hier


Puurenkuur logo

Single vriendelijke wellness reizen van Puurenkuur

> Bekijk wellness reis vanaf € 325

single vriendelijke reizenDe wellness reizen worden in meerderheid door singles en alleengaanden geboekt.

Momentje voor jezelf, de stilte opzoeken, nieuwe uitdagingen zoeken of juist relaxen zijn de beweegreden om voor een wellness vakantie te kiezen.

In veel wellness oorden vind je een table d’hôtes om aan te schuiven …

Meer over deze wellness reis

Wellness Online