Wellness hotel of appartement voor jouw gezonde vakantie

Wellness Online

Wellness en hotel vakantie is een fijne combinatie. Actief bezig zijn en genieten van wellness faciliteiten en luxe. Wellness hotels bieden schoonheidsbehandelingen, ontspanning en inspanning met yoga, massages, therapieën en kuren. De bekende faciliteiten van een wellness hotel zijn wellness en beauty center, sauna, stoombad en jacuzzi.

Bestemmingen in Nederland, Europa en wereldwijd.

Bekijk ook:
> Wellness huisje met sauna
> Wellness weekendje weg


Traveldeal logo

Goedkope wellness hotels van Traveldeal.nl

> Bekijk wellness hotel vanaf € 25

Goedkoop wellness hotelTraveldeal.nl is in korte tijd een belangrijke aanbieder van populaire wellness uitjes geworden. Mooie wellness hotels tegen zeer scherpe prijzen.

Het zijn 2 tot 4 daagse wellness arrangementen naar hotels met sauna of wellness. Korting loopt op tot wel 75%.

Bestemmingen zijn Nederland, België, Duitsland, Hongarije … Bekijk vooral het wellness hotel in Willingen Sauerland. Mooi, dichtbij en goedkoop!

Meer over deze wellness reis


Traveltroef logo

Geweldig aanbod wellness hotels en wellness campings

> Bekijk wellness hotel vanaf € 49

Wellness hotels en wellness campingsTraveltroef biedt reizen en vakanties van alle bekende reisorganisaties. Traveltroef is dus ook een handige reizen vergelijker. Ze laten steeds eerst de goedkoopste aanbieder zien!

De wellness hotels en campings vind je onder “type vakantie”.

Een werkelijk enorm aanbod in Europa en wereldwijd. Leuk ook is dat er wellness campings bij staan.

Meer over deze wellness reis


Hotels-nl logo

Speciale aanbiedingen voor wellness hotels

> Bekijk wellness hotel vanaf € 61

Wellness hotel veel aanbiedingenRelaxen met wellness is de slogan van Hotels.nl En het klopt! Veel aanbiedingen naar goede en populaire wellness centra in Nederland.

Zo maar een voorbeeld: Hotel & Spa – Paping in Ommen met een mooi café. Lunch en het diner en dagentree luxe Spa voor slechts € 61.

Loop de hele lijst van aanbiedingen naar wellness hotels maar eens door. Het kan dus toch. Veel acties en lage prijzen voor mooie wellness hotels!

Meer over deze wellness reis


Hotelspecials logo

Wellness Specials naar mooie hotels

> Bekijk wellness hotel vanaf € 64

Wellness hotel reizenWil jij graag eens ontspannen in een kuuroord of een wellness hotel? Boek dan een verblijf bij HotelSpecials. Je kunt er genieten van een massage en voel je na afloop als herboren. Een fijne afronding is daarna een beauty behandeling. De wellness hotels zijn voorzien van sauna, Turks bad, solarium en zwembad. Wandelen in de omgeving en heerlijk eten in het restaurant. Jouw wellness is dan compleet!

Veel goede wellness hotels in de aanbieding. Alleen al in Limburg 8 hotels. De prijzen gelden voor hotel, ontbijt en toegang tot het wellness center. Bestemmingen Nederland, België en Duitsland.

Meer over deze wellness reis


Alpenreizen logo

Spa en Wellness Hotels van Alpenreizen

> Bekijk wellness hotel vanaf € 74

Wellness hotel in OostenrijkAlpenreizen heeft een flink aantal echte wellness hotels in haar assortiment. Hotels met een groot wellness center.

De wellness hotels vind je op de bekende plekken in Oostenrijk. Königsleiten, Fügen in Zillertal. Om een paar voorbeelden te noemen. Het aanbod is zowel voor de zomer als voor de winter.

Laat alles achter en ga genieten van luxe, wellness en beauty in een ontspannende berg omgeving!

Meer over deze wellness reis


Sunliner logo

Alle Spa en Wellness Hotels in Spanje

> Bekijk wellness hotel vanaf € 84

Wellness hotel in SpanjeSunliner.nl biedt vliegvakanties, autovakanties, busreizen en reizen met eigen vervoer naar een heel scala aan wellness hotels en appartementen in Spanje.

Het zoeksysteem is goed opgezet. Budget, verblijfstype, regio, bestemming en vertrekpunt. Altijd scherpe prijzen.

Spanje, zon, zee en wellness! Laat je in Spanje heerlijk verwennen en kom weer fit en vital thuis.

Meer over deze wellness reis


Puurenkuur logo

Hotel reizen met alle wellness activiteiten en alle bestemmingen

> Bekijk wellness hotel vanaf € 213

Wellness reizenOntspanning en gezondheid is het motto van Puurenkuur. Zij zijn de grootste aanbieder van wellness reizen. De reizen zijn verdeeld in 8 thema’s: Yoga, Pilates, Detox of Gewichtsverlies, Ayurveda, Fitness, Anti-stress, Thalasso, Wellness Breaks en Mindfulness. Van Ayurveda tot kuren in Sri Lanka. Ook kortere reizen, de wellness breaks in Nederland.

Van luxe wellness hotels tot zeer betaalbare spa reizen dichtbij. Overal vind je de geselecteerde deskundigheid.

Bestemmingen zijn Nederland en nog eens 30 landen wereldwijd.

Meer over deze wellness reis


Pierre et vacances logo

Wellness Appartementen van Pierre et Vacances

> Bekijk wellness hotel vanaf € 239

Wellness hotelDe wellness appartementen van Pierre et Vacances zijn op de beste plekken gesitueerd. Gezellig en compleet ingericht. Ze hebben ook de mogelijkheid van à la carte service.

Bestemmingen zijn Frankrijk, Andorra, Spanje, Portugal en Mauritius.

Pierre et Vacances staat voor: activiteiten voor het gezin, flexibele verblijven, vakantie op maat, à la carte services, voorkeursligging.

Wellness is een deel van de filosofie van Pierre et Vacances.
> Meer over wellness en Pierre et Vacances

Meer over deze wellness reis


Tui logo

TUI BLUE wellness hotels

> Bekijk wellness hotel vanaf € 348

Wellness & Health hotelsTui biedt een schat aan hotels en appartementen waar ook ter wereld, waar het predicaat TUI BLUE bijpast.

TUI BLUE staat voor wellness, fitness en gezond eten. Sporten in de omgeving en fitness in het hotel. Sport instructeurs zijn aanwezig.

Krijg tijd voor jezelf!

Meer over deze wellness reis


Robinson logo

Wellness Clubvakanties van ROBINSON

> Bekijk wellness hotel vanaf € 784

Robinson wellfit programmaROBINSON, onderdeel van Tui, biedt unieke clubvakanties. Wat mag je verwachten van hun wellness hotels? Goede entertainment in de avond, veel wellness faciliteiten, sport, zonnen op privéstranden en genieten van culinaire hoogstandjes. En de prijzen zijn veelal all-in!

De kinderen vervelen zich niet met de programma’s voor alle leeftijden. En als ze slapen dan is er live muziek in het theater.

Robinson biedt WellFit programma’s om je in topvorm te brengen. Groepslessen om de conditie te verbeteren. Personal fitness training, body & mind programma’s en wellness behandelingen.

Meer over deze wellness reis


Bijzondere wellness bestemming is Sylt

Wellness op SyltOp onze fietstocht van Maarssen naar de Duitse Waddeneilanden ontdekten wij het prachtige Waddeneiland Sylt.

Sylt is hip en mondain. Het doet je denken aan het Noord-Hollandse Laren. En Sylt is werkelijk één van de mooiste plekjes in Duitsland. Sylt heeft ruim 30 km zandstrand met aan de Noordzeezijde branding.

Het is ook het eiland waar het naturisme is ontstaan. In de 20’er jaren van de vorige eeuw was er als tegenhanger van de verkrotte steden behoefte aan lucht en licht. Vanuit deze behoefte is het naakt zwemmen gepropageerd en is daarmee de bakermat van het naturisme geworden.

Eigenlijk is het hele eiland Sylt een wellness oord. Daarom ook zijn daar bekende wellness hotels te vinden. Eén daarvan is het bekende Wellness Hotel Arosa. Bekend van de Thalasso, een heilzame therapie met zeewater.

> Bezoek Hotel Arosa op Sylt, KLIK HIER


Bekijk ook:
> Wellness huisje met sauna
> Wellness weekendje weg

Wellness Online