Wellness hotel, tijd voor jezelf en laat je heerlijk verwennen

Wellness Online

Wellness hotel reizen naar de beste wellness hotels voor een vakantie met veel verwennerij. Heerlijk om tijd te hebben voor jezelf en voor elkaar. De wellness hotels bieden schoonheidsbehandelingen, ontspanning en inspanning met yoga, massages, therapieën en kuren. Wellness hotels met beauty center, sauna, stoombad en jacuzzi.

TOP aanbiedingen voor de beste wellness hotels in Nederland, Europa en verre landen.

Bekijk ook:
> Wellness huisje met sauna
> Wellness weekend weg
> Yoga reizen naar mooie hotels
> Thalasso reizen
> Bijzondere wellness hotel bestemming Sylt


Tui logo

TUI BLUE wellness hotels

> Bekijk wellness hotel vanaf € 576

wellness hotelTui biedt een schat aan hotels en appartementen over de hele wereld, waar het predicaat TUI BLUE op rust.

TUI BLUE staat voor wellness, fitness en gezond eten. Dus dagelijks kan je deelnemen aan sporten in de omgeving van het hotel. De hotels hebben een uitgebreide fitness voorziening. Sport instructeurs zijn aanwezig.

Bestemmingen zijn in Spanje!

In de TUI BLUE wellness hotels krijg je tijd voor jezelf!

Meer over deze wellness reis


Robinson logo

Wellness Clubvakanties van ROBINSON

> Bekijk wellness hotel vanaf € 892

wellness hotel robinsonROBINSON, onderdeel van Tui, biedt unieke clubvakanties. Wat mag je verwachten van hun wellness hotels? Goede entertainment in de avond, veel wellness faciliteiten, sport, zonnen op privéstranden en genieten van culinaire hoogstandjes. En de prijzen zijn veelal all-in!

De kinderen vervelen zich niet met de programma’s voor alle leeftijden. En als ze slapen dan is er live muziek in het theater.

Robinson biedt WellFit programma’s om je in topvorm te brengen. Groepslessen om de conditie te verbeteren. Personal fitness training, body & mind programma’s en wellness behandelingen.

> Bekijk wellness hotels op de Canarische Eilanden vanaf € 999

Meer over deze wellness reis


Puurenkuur logo

Hotel reizen met alle wellness activiteiten en alle bestemmingen

> Bekijk wellness hotel vanaf € 285

spa en wellness hotelOntspanning en gezondheid is het motto van Puurenkuur. Zij zijn de grootste aanbieder van wellness reizen. De reizen zijn verdeeld in 8 thema’s: Yoga, Pilates, Detox of Gewichtsverlies, Ayurveda, Fitness, Anti-stress, Thalasso, Wellness Breaks en Mindfulness. Van Ayurveda vakantie dichtbij tot kuren in Sri Lanka. Populair zijn de korte reizen, de wellness breaks in Nederland.

Van luxe wellness hotels tot zeer betaalbare spa reizen dichtbij. Overal vind je de geselecteerde deskundigheid terug.

Bestemmingen zijn Nederland en nog eens 30 landen wereldwijd.

Meer over deze wellness reis


Hotelspecials logo

Wellness Specials naar mooie hotels

> Bekijk wellness hotel vanaf € 91

wellnesshotelsWil jij graag eens ontspannen in een kuuroord of een wellness hotel? Boek dan een verblijf bij HotelSpecials. Je kunt er genieten van een massage en voel je na afloop als herboren. Een fijne afronding is daarna een beauty behandeling. De wellness hotels zijn voorzien van sauna, Turks bad, solarium en zwembad. Wandelen in de omgeving en heerlijk eten in het restaurant. Jouw wellness is dan compleet!

Veel goede wellness hotels in de aanbieding. Alleen al in Limburg 8 hotels. De prijzen gelden voor hotelkamer!!, ontbijt en toegang tot het wellness center. Bestemmingen Nederland, België en Duitsland.

Meer over deze wellness reis


Traveldeal logo

Goedkope wellness hotel van Traveldeal.nl

> Bekijk wellness hotel vanaf € 49,50

wellness hotel 1Traveldeal.nl is in korte tijd een belangrijke aanbieder van populaire wellness uitjes. Mooie wellness hotels tegen zeer scherpe prijzen.

Het zijn 2 tot 4 daagse wellness arrangementen naar hotels met sauna of wellness. Korting loopt op tot wel 75%.

Bestemmingen zijn Nederland, België, Duitsland, Hongarije … Bekijk vooral het wellness hotel in Willingen Sauerland. Mooi, dichtbij en goedkoop!

Traveldeal is sterk met de wellness en sauna deals. Je kunt al genieten in een **** hotel All-in en toegang tot de wellness voor € 89!

Meer over deze wellness reis


Alpenreizen logo

Spa en Wellness Hotel van Alpenreizen

> Bekijk wellness hotel vanaf € 80

spa hotelAlpenreizen heeft een flink aantal echte wellness hotels in haar assortiment. Hotels met een groot wellness center.

De wellness hotels vind je op de bekende plekken in Oostenrijk. Königsleiten, Fügen in Zillertal. Om een paar voorbeelden te noemen. Het aanbod is zowel voor de zomer als voor de winter.

Laat alles achter en ga genieten van luxe, wellness en beauty in een ontspannende berg omgeving!

Meer over deze wellness reis


Pierre et vacances logo

Wellness Appartementen van Pierre et Vacances

> Bekijk wellness hotel vanaf € 320

wellness en spa hotelDe wellness appartementen van Pierre et Vacances zijn op de beste plekken gesitueerd. Gezellig en compleet ingericht. Ze hebben ook de mogelijkheid van à la carte service.

Bestemmingen zijn Frankrijk, Andorra, Spanje, Portugal en Mauritius.

Pierre et Vacances staat voor: activiteiten voor het gezin, flexibele verblijven, vakantie op maat, à la carte services, voorkeursligging.

Wellness is een deel van de filosofie van Pierre et Vacances.
> Meer over wellness en Pierre et Vacances

Meer over deze wellness reis


Bijzondere wellness hotel bestemming Sylt, Duitsland

Sylt wellnessOp onze fietstocht van Maarssen naar de Duitse Waddeneilanden ontdekten wij het prachtige Waddeneiland Sylt.

Sylt is hip en mondain. Het doet je denken aan het Noord-Hollandse Laren. En Sylt is werkelijk één van de mooiste plekjes in Duitsland. Sylt heeft ruim 30 km zandstrand met aan de Noordzeezijde branding.

Het is ook het eiland waar het naturisme is ontstaan. In de 20’er jaren van de vorige eeuw was er als tegenhanger van de verkrotte steden behoefte aan lucht en licht. Vanuit deze behoefte is het naakt zwemmen gepropageerd en is daarmee de bakermat van het naturisme geworden.

Eigenlijk is het hele eiland Sylt een wellness oord. Daarom ook zijn daar bekende wellness hotels te vinden. Eén daarvan is het bekende Wellness Hotel Arosa. Bekend van de Thalasso, een heilzame therapie met zeewater.

> Bezoek Wellness Hotel Arosa op Sylt, KLIK HIER


Bekijk ook:
> Wellness huisje met sauna
> Wellness weekend weg
> Yoga reizen naar mooie hotels
> Thalasso reizen
> Bijzondere wellness hotel bestemming Sylt

Wellness Online