Detox reizen voor het reinigen en ontgiften van je lichaam

Wellness Online

Met detox of ontslakken kuur reinig je je lichaam. Je laat het gif uittreden. Dit gebeurt met detox sappen en maaltijden. Detoxen doe je vaak in combinatie met een vastenkuur om wat kilo’s kwijt te raken. Detox reizen en ook detox weekendjes ! vind je in Nederland en Europa.
> Meer over Detox

Bekijk ook:
> Gewichtsverlies reizen
> Ayurveda reizen
> Afvallen voorbereiden
> Wellness hotel
> Wellness weekendje weg


Puurenkuur logo

Detox reizen van Puurenkuur

> Bekijk detox reis vanaf € 495

detox reizenHet voelt intens om op een detox vakantie je lichaam te reinigen en te ontslakken. Dat doe je met water en sappen.

De sap vasten kuur geeft je lichaam rust. Je neemt geen vast voedsel. Je nuttigt alleen water, thee en sappen.

Uit eigen ervaring weten wij dat het lichaam daar goed op zal reageren. Een bijzondere ervaring die je niet moet missen.

Wellness resorts, die een sap kuur aanbieden vind je in Nederland, elders in Europa en Turkije.

Om het eens te proberen kun je kiezen voor een detox weekend in Nederland.

Meer over deze wellness reis


Detox, wat is dat

Detox is geen nieuw idee. Het is al lang bekend dat vasten en het eten van de juiste componenten, zoals fruit een positieve uitwerking op je hebben.

Ontgiften of detoxen

Detox of detoxen is dus een ander woord voor ontgiften. Met een detox behandeling ontdoe je lichaam van gifstoffen. Natuurlijk kan het lichaam dat ook zelf. Het zijn vooral de lever en in zekere mate de nieren die dat voor jou doen. Hier gaat het om die extra inspanning om je lichaam gezond te houden.

Hoe werkt een detox behandeling

Met een detox behandeling doe je dus iets extra’s. Daar heb je vaak een reden voor. Dat kan afvallen zijn of een mindfulness behandeling. Het detoxen gebeurt vaak samen met vasten. Naast het onthouden van te veel eten, neem je groente- en vruchtensappen en drink je kruiden thee en vaak ook neem je extra vitamines.
> Hier vind je de uitleg van een biochemicus

Maandelijks doe ik een detox behandeling

Zeker één maal per maand en als ik het nodig vind (te zwaar!) zelfs één maal per week ga ik detoxen. Die dag eet ik alleen maar fruit, samen met een groente bouillon. Ook beweeg ik extra veel. Zo maak ik een stevige wandeling van zeker 2 uur. Ik loop die dag leeg, lijkt het wel. Zo val ik die ene dag wel 1 kilo af. Een mooi vetrekpunt om de week daarop wat bewuster met mijn eten en bewegen om te gaan.

Detox reizen

Thuis detoxen is niet altijd even gemakkelijk. Met een detox reis ben je samen met anderen en dat motiveert enorm. De detox vakantie staat onder leiding van een deskundige, zodat je alles kunt vragen om het een heerlijke en nuttige vakantie te laten zijn.
> Hier vind je de detox reizen

Bekijk ook:
> Gewichtsverlies reizen
> Ayurveda reizen
> Afvallen voorbereiden
> Wellness hotel
> Wellness weekendje weg

Wellness Online