Korte wellness vakantie. Wellness breaks en arrangementen.

Wellness Online

Een korte wellness vakantie is ideaal om je goed te laten verwennen en om als herboren thuis te komen. Een goede keuze als je wilt bijkomen en uitrusten van de dagelijkse hectiek. Een korte wellness vakantie is een trend voor 2017.

Een wellness weekend of midweek is dé manier om lichaam en geest in balans te brengen. Om aan jezelf te werken en je weer fit en vitaal te voelen.


Menu wellness reizen:
> Wellness hotels en appartementen
> Wellness bungalows
> Wellness breaks in Nederland
> Wellness breaks in buitenland
> Fitness reizen
> Detox en gewichtsverlies reizen
> Thalasso reizen
> Yoga, anti-stress en ayurveda
> Singlereizen ook voor alleengaanden
> Alles over Wellness Reizen


Wellness deal > 2 dagen heerlijk ontspannen in een populaire sauna. Plus een overnachting in nabij gelegen hotel. Superdeal vanaf € 25,00


SpaSpaOnline, bekend van Wellness Magazine, toont de beste aanbiedingen en hoogste kortingen voor sauna’s in Nederland. Tevens kun je zoeken naar vrouwendagen en badkledingdagen.
> Kies hier voor SpaOnline. Ook leuk als cadeau!


Wat houdt een korte wellness vakantie in

De meest geboekte korte wellness reizen zijn de sauna arrangementen. Vaak naar grote en goed uitgeruste wellness centra. Waar je sauna’s, whirlpools en stoombaden vindt, beautyfarm, massage, restaurant en al die zaken die met relaxen te maken hebben. Lees meer over sauna en thermen.

Je vindt de wellness oorden verspreidt over het hele land. Aan het strand, op de Waddeneilanden, in de bossen, aan een meer, alle denkbare locaties. Zo kun je wellness combineren met een strandwandeling of een fijne boswandeling.

Ook zijn er wellness hotels. Waarbij het hotel is uitgerust met wellness faciliteiten. Deze hotels zullen jouw wellness weekend of midweek erg compleet maken.

Een korte wellness vakantie naar het buitenland, België, Duitsland, Frankrijk en zelfs Portugal worden steeds vaker geboekt. Wellness is daar goed ontwikkeld. Voor de kosten hoef je het niet te laten, de meeste korte wellness vakanties zijn heel betaalbaar. Bekijk deze aanbieding maar eens. 2 dagen heerlijk ontspannen in een populaire sauna en een overnachting in nabij gelegen hotel voor slechts € 25,00

De sauna arrangementen bieden naast de toegang tot het sauna complex ook een hotelovernachting. Let er wel op dat het hotel niet altijd vlakbij het wellness oord is gelegen. Bij het arrangement kan vaak vooraf diverse behandelingen worden geboekt. Als je al weet wat je wilt is dit wel aan te bevelen. Anders loop je het risico dat het is volgeboekt. Want de korte wellness vakantie wordt steeds populairder en vol is vol.

Wij hebben alle wellness en sauna arrangementen voor een korte vakantie in Nederland en het buitenland verzameld.

> Hier vind je de Wellness Breaks, vanaf € 25,00, KLIK HIER.


Hoe kun je wellness nog meer beleven

Wellness is niet alleen het bezoeken van een sauna of thermen. Er zijn veel meer mogelijkheden, zoals het volgen van yoga lessen. Het reinigen van je lichaam met detoxen of ontgiften. Een populaire reis is om in een omgeving te komen waar je bezig bent met afvallen en natuurlijk zijn er reizen om je schema te kunnen blijven volgen voor je fitness oefeningen.

En nog veel meer, zoals korte reizen voor het ondergaan van de heilzame werking van zee algen, de Thalasso therapie.

Zelfs kun je kiezen voor mindfulness of life coaching, ayurveda, meditatie en anti stress reizen.

> Al deze bijzondere wellness belevingen in de vorm van Short Wellness Breaks vind je hier.

> Een overzicht van de kuuroorden en wellness centra, die gespecialiseerd zijn in deze vormen van therapie vind je op onze site Wellness Reizen.Uit welke wellness arrangementen wil je kiezen

Misschien vind je het heerlijk om op je korte wellness vakantie, ook een strandwandeling te maken of wil je juist van de frisse boslucht gaan genieten. Een heel andere combinatie is denkbaar en mogelijk, cultuur en winkelen. Dus de omgeving kan een rol spelen als je een wellness weekend wilt boeken!

De prijs voor een wellness arrangement valt vaak reuze mee. Natuurlijk is de prijs afhankelijk van de behandelingen en de luxe van het hotel, maar ook dan hoeft een korte wellness vakantie niet duur te zijn. Zie bijvoorbeeld de superdeals Wellness deals vanaf € 25,00.

De wellness arrangementen zijn bij uitstek geschikt voor een leuke en spannende vriendinnendag of vriendinnenweekend. Samen genieten, bijpraten en schoonheidsbehandelingen. En … nog betaalbaar ook.

Een bijzondere wellness break is de Borstkanjer reis. Dat wellness weekend is het dan Me Time!

> Hier vind je alle soorten Wellness Breaks, vanaf € 25,00, KLIK HIER.


Menu wellness reizen:
> Wellness hotels en appartementen
> Wellness bungalows
> Wellness breaks in Nederland
> Wellness breaks in buitenland
> Fitness reizen
> Detox en gewichtsverlies reizen
> Thalasso reizen
> Yoga, anti-stress en ayurveda
> Singlereizen ook voor alleengaanden
> Alles over Wellness Reizen

Wellness Online