Fitness voor een actieve vakantie. Actief met sport en spa.

Wellness Online

Als je al aan fitness doet is de vakantie een ideale gelegenheid om je fitnessschema en eetgewoonte bij te houden. Fitness heeft voor velen een belangrijke sociale functie, dus zeker ook op vakantie.


Menu wellness reizen:
> Wellness hotels en appartementen
> Wellness bungalows
> Wellness breaks in Nederland
> Wellness breaks in buitenland
> Fitness reizen
> Detox en gewichtsverlies reizen
> Thalasso reizen
> Yoga, anti-stress en ayurveda
> Singlereizen ook voor alleengaanden
> Alles over Wellness Reizen


Fitness op vakantie, wat houdt dat in

Een heerlijk en actief platform om andere liefhebbers te ontmoeten. Andere nationaliteiten, andere gewoontes, andere benadering. Je leert er niet alleen veel van, maar het geeft ook een push aan je vakantiebeleving.

Bereid je goed voor. Neem de juiste kleding mee, waarbij de juiste schoenen het belangrijkste zijn. Weet vooraf of je ook gaat hardlopen, dus neem je hardloopschoenen mee. Kun je er zwemmen? Zwemspullen meenemen. In Italië verwacht men dat je in het zwembad een badmuts draagt. Maar bovenal: zorg ervoor dat je geniet.

> Fitness reizen van gerenomeerde aanbieders zijn hier verzameld, vanaf € 354, KLIK HIER.


Wellness deal > 2 dagen heerlijk ontspannen in een populaire sauna. Plus een overnachting in nabij gelegen hotel. Superdeal vanaf € 25,00


SpaSpaOnline, bekend van Wellness Magazine, toont de beste aanbiedingen en hoogste kortingen voor sauna’s in Nederland. Tevens kun je zoeken naar vrouwendagen en badkledingdagen.
> Kies hier voor SpaOnline. Ook leuk als cadeau!


Fitness doelen

Stel ook je doelen voor op vakantie. Maar houd het haalbaar en realistisch. Voorkom een frustratie, het is en blijft een vakantie, waarbij ontspanning het hoofddoel hoort te zijn.

En ander klimaat geeft andere voorwaarden. Je lichaam heeft het nodig om een paar dagen te wennen. Zeker als je op grote hoogte verblijft.

En over je voeding? Weet wat je eet. Zoek naar de zo belangrijke balans. Niet alleen in rust en activiteit, maar ook in voeding. Lees hiervoor Gezond eten van SPORT JE FIT en dan gezond gaan eten is veel gemakkelijker dan je denkt.

Een sport en spa vakantie combineert actief bezig zijn met sauna, spa en massages.

Een goede voorbereiding met de methode Fit in 9 stappen

Je voelt je fit als je het fijn vindt om een stevige wandeling te maken. Ben jij al zover? Doe de testen en de oefeningen om je goed voor te bereiden op jouw vakantie.

> Fit en vitaal in 9 stappen. Wellness in de praktijk met fit testen, fitness oefeningen en duurtraining.

Wat kun je verwachten van een in fitness vakantie

Op een actieve vakantie wil je graag aan je fitheid werken. Je fit en gezond voelen en als thuiskomt meer energie hebben en je gezonder voelen dan toen je wegging.

Er zijn veel reizen met een actief element. Trainingen in de natuur met een personal coach van eenvoudig tot bootcamps. Van trainen in de natuur word je sneller fit en sterk en je conditie verbetert snel en je zult sneller afvallen.


We nemen een fitness vakantie onder de loep

Fitness reis naar Kamalaya Wellness Sanctuary in Koh Samui op Thailand.

Kenmerken van deze populaire reis zijn: sport, gezonde voeding en ontspanning. Met deze reis zal je conditie snel verbeteren. De trainingen staan onder leiding van een personal trainer.

Kamalaya is een waar paradijs. Een holistisch, vijfsterren wellness resort. Gebouwd rond een oude grot, waar vroeger monniken woonden. Het wellness concept gaat voor persoonlijke groei. Deze benadering biedt verschillende kuren. Detox, afvallen en fitness, onthaasten en yoga.

Over dit super wellness hotel zijn enorm veel artikelen geschreven. En dan vooral over hun holistische benadering.

> Klik hier voor Fitness arrangementen naar Kamalaya Wellness SanctuaryMenu wellness reizen:
> Wellness hotels en appartementen
> Wellness bungalows
> Wellness breaks in Nederland
> Wellness breaks in buitenland
> Fitness reizen
> Detox en gewichtsverlies reizen
> Thalasso reizen
> Yoga, anti-stress en ayurveda
> Singlereizen ook voor alleengaanden
> Alles over Wellness Reizen

Wellness Online