Omega Spa en Wellness (v.h. Sauna Soesterberg) is open!

Wellness Online

Omega Spa en Wellness (v.h. Sauna Soesterberg) opent haar deuren eind augustus 2015. De nieuwe sauna biedt een uniek wellness concept voor Total Well Being of algeheel welbehagen.


Omega Spa en Wellness

Omega Spa en WellnessDe nieuwbouw van Omega Spa en Wellness in Soesterberg bij Utrecht is gereed. De opening is op 28 augustus 2015. Het ontwerp is van BBA Architecten uit Alblasserdam. Het pand past mooi in de bosrijke omgeving met haar bijzondere structuren.

Het bijzondere wellness concept voor Total Well Being vind je terug in het gebouw . Er is een wellness deel voor ongeklede gasten en een spa deel voor geklede gasten. Nog niet eerder in Nederland is een deel van een sauna oord permanent gereserveerd voor geklede sauna gangers. Wat overigens in het buitenland eerder usance is dan uitzondering. Wel is jammer dat de damesdagen, die de oude Sauna Soesterberg zo bekend maakten zijn komen te vervallen. De bijzonder fraaie tuin van de oude sauna, zou in het nieuwe complex (wat) terugkomen. De eerste bezoekers zullen het snel mogen ervaren.

> Klik hier Omega Spa en Wellness reviews


Puur en kuur


Total well being

Total Well BeingOmega Spa en Wellness heeft een holistische visie hoe je echt jezelf kunt zijn en streeft naar een gelukkig en gezonde levensstijl van mensen. Zij hebben daarvoor het Total Well Being concept ontwikkeld. Hierbij gaat het om spiritualiteit, fysieke gesteldheid, emoties, financiële situatie, sociale vaardigheden en omstandigheden, intellect, werk en omgaan met de omgeving.

Deze 8 elementen zijn ondergebracht is 4 thema’s: Spa & Wellness, Body & Mind, Work & Life en Food & Health.

Deze methode is ontwikkeld samen met Outside Inc. met haar Nederlandse vestiging in Rotterdam. In feite is het ook een vervolg op de eerdere onderzoeken naar Preventieve Wellness, waarbij Sauna Soesterberg initiatiefnemer was. Het is niet voor niets dat Sauna Soesterberg in de Sauna Top 10 van 2014 voorkwam.

> Sauna Top 10 van 2017 is UIT!


Sauna en meer

Naast de sauna faciliteiten biedt Omega Spa en Wellness talloze workshops en trainingen, die passen bij deze bijzondere filosofie.


Gegevens Omega Spa en Wellness

Omega Spa en Wellness is alle dagen geopend vanaf 10.00 uur
Frits Koolhovenweg 8
3769 TR Soesterberg
> Website

Route:


SpaSpaOnline, bekend van Wellness Magazine, toont de beste aanbiedingen en hoogste kortingen voor sauna’s in Nederland. Tevens kun je zoeken naar vrouwendagen en badkledingdagen.
> SpaOnline Wellness Arrangementen

Wellness Online

12 gedachten over “Omega Spa en Wellness (v.h. Sauna Soesterberg) is open!

 1. Pingback: Sauna Top 10 van 2015 is uit! Meest gewaardeerde sauna's.

 2. C.Praag van Asselt

  Dinsdag 1 september gingen we enthousiast naar de nieuwe sauna in Soesterberg.
  Oer de oude sauna was ik altijd heel tevreden goede saiuna’s en een heerlijk verwarmt zwembad zelfs in de winter heel aangenaam
  De nieuwe sauna is moeilijk te vinden
  We krijgen 10% korting en een kopje koffie gratis
  De sauna’s zijn heel mooi. In het eeste stoombad is geen wisser in de andere ligt 1 wisser.
  De hamman is nog niet klaar zoals ook de buiten sauna niet klaar is.
  De zwembaden buiten en binnen zijn heel erg koud Zelfs het bubbelbad is aan de frisse kant.
  Alles bij elkaar vond ik het een grote teleurstelling. Jammer na al de goede ervaringen die ik heb met de oude sauna Ik hoop dat het in de toekomst voor de andere klanten beter wordt
  vriendelijke groeten Corry Praag van Asselt

  Reageren
 3. R Vastenburg

  helaas is dat ook onze ervaring, naar de sauna ga ik vooral voor de warmte, een koud bubbelbad is zelfs vervelend.
  ook wij waren altijd erg tevreden over de oude sauna, wel kun je zien, dat wanneer alle problemen opgelost zijn, en de sauna’s in bedrijf zijn het water op temperatuur, enz. dit een fijne sauna zal zijn.
  De 10 % korting is echt te weinig compensatie voor de teleurstelling! misschien had de opening 14 dagen vooruit geschoven moeten worden?

  Reageren
  1. Fietje Harmsen

   Ik ben ook dinsdag samen met mijn partner in de sauna geweest.
   Er zijn nog wat kinderziektes die best opgelost zullen worden.
   Wij zijn ook in het bubbelbad geweest en vonden het prima ookde buiten whirpool.
   Het is even wennen het is moderner niet meer zo knus.
   Moest ook wennen aan het vele glas (deuren ) in de sauna’s maar zal ergens goed voor zijn.
   Verder een klankschalensessie gedaan was heerlijk,maar ik mis de lekkere bedden zoals in de oude sauna.
   Wat ik begreep willen ze de klankschalensessie op een yoga matje gaan doen vind ik geen optie,een half uur op een yogamatje is niet comfortabel.
   Maar goed al met al een fijne middag gehad en het zal allemaal wel in orde komen.
   Fietje Harmsen

   Reageren
 4. Foville

  Dinsdag 23 september zijn wij naar Soesterberg gereden vanuit Den Haag, omdat het er zo intiem gezellig was.
  Aangekomen, staan wij voor een bouwval met een gesloten hek, ter wel we een dag van te voren hadden opgebeld i.v.m. kadobonnen.
  Ik zou bij telefonisch verkeer zeker in de begin periode even aan iedereen melden dat u verhuist bent , ik was bij de balie niet de enige.
  Verder zijn er nog veel problemen die opgelost moeten worden.
  Als het regent, waar moeten al deze mensen dan zitten, binnen zijn maar weinig mogelijk heden daartoe.
  Vandaar dat mensen dan in de restaurants op de banken gaan liggen of de voeten op een andere stoel leggen, wat niet prettig is voor mensen die zitten te eten.
  Verder zijn er zowel binnen als buiten te weinig kapstokken voor de badjassen.
  Ook vindt ik, behalve in de toiletten, geen tap punt om water te drinken.
  Alles is met mooie materialen gemaakt, maar als ik achter in de tuin sta en ik kijk naar het gebouw, dan lijkt het net een sanatorium en ook de restaurants zijn erg kaal plus dat op een terras niet van die reclame parasols moeten staan.
  Ik stel voor een binnen/buiten architect ter hand te nemen, er zijn al genoeg strakke sauna’s.
  Met vriendelijke groet en veel succes John Fonville.

  Reageren
 5. jan

  Het nieuwe complex heeft een paar goede punten, maar helaas ook veel mindere. Geweldige natuur zwemvijver en groot zwembad [helaas wel iets te koud]. Opgietsauna is te groot en hoog, dus zwaar werk voor de saunameester om er nog iets van te maken. Geen kruidenbad en alles is er sfeerloos. Maar het ergste is het personeel: kennen het begrip klantvriendelijkheid niet en verschuilen zich achter regeltjes. Jammer, ik ga wel naar een [veel] betere spa.

  Reageren
 6. Froukje

  Afgelopen zaterdag met een collega geweest. Erg positief, wij vonden het een mooi complex. Mooi ingericht en een moderne uitstraling. Het eten en drinken vonden we aan de dure kant. Tijdens de telefonische reservering was ons het nieuwe adres niet doorgegeven en ook bij het opzoeken op internet was me niet direct duidelijk dat het saunacomplex was verhuisd. Tevens was er was miscommunicatie over de optimelvouchers (wat overigens ter plekke nog wel kon worden opgelost). Het was heerlijk rustig, dus wij komen zeker nog een keer terug.

  Reageren
 7. Janneke

  Na jaren met veel plezier in sauna Soesterberg vertoefd. was altijd een sauna met veel mogelijkheden en echt een dagje uit! Nu bij Omega naar vele andere sauna’s bezocht te hebben met heel veel plezier, is Omega nu een badhuis.
  Geen rode lampen, wat ik graag heb voor mijn spieren, geen kruidenbad, geen verwarmde buitenplaats en een ongezellig restaurnt, lijkt wel een kantine. Personeel is vriendelijk.
  Kortom Soesterberg een 10 en Omega helaas een 6-
  Ik ga er niet meer naar toe.

  Reageren
 8. Sahine

  Een prachtige spa!
  Buitenzwembad is inderdaad iets te koud wat ik ook heb gelezen bij de bovenstaande reacties.
  Het restaurant mag iets meer gezellig zijn. En het personeel is vriendelijk!

  Reageren
 9. Laura Gunter

  Na een aantal bezoeken kom ik tot de volgende conclusie: ik ben erg tevreden over deze sauna. De inrichting is minimalistisch en strak. Veel ruimte, lucht en licht. Veel aangenamer dan de vorige sauna, waar ik de sfeer eerder wat benauwend vond.
  Inderdaad personeel is servicegericht. Kortom een verbetering tov. de vorige locatie!

  Reageren
 10. Madelinde

  Omega Spa en Wellness is een mooi, overzichtelijk, strak – modern, super schoon en ruime saunacomplex.

  Het personeel is heel alert en komen je snel bedienen. Het eten was erg lekker en de prijzen vind ik meevallen.

  Alle sauna’s zijn schoon en netjes afgewerkt. Wat ik erg fijn vind is dat ze naast douchegel en shampoo, ook conditioner hebben.
  Buiten hebben ze 2 zwembaden. Een gewoon (maar super groot) zwembad en een zwemvijver.

  Al met al een prachtig saunacomplex en echt de moeite waard om hem te bezoeken.
  De negatieve recensies begrijp ik niet. Je kan deze sauna niet vergelijken met de sauna in Putten of Veenendaal. Dit kan/moet je vergelijken met SpaSereen bij Utrecht of Deverna bij Den Bosch.

  Reageren
 11. Hendrika de Boer

  Vandaag in het spa gedeelte geweest. Hadden een arrangement genomen, incl koffie/thee met gebak en een lunch met een drankje. Hebben ons prima vermaakt. Vind het erg jammer dat er in de spa geen mogelijkheid is om je waterflesje te vullen. Dit moet al bij de toilet, wat ik niet hygiënisch vind. Eten was prima. Bij uitchecken bleek dat we de smoothies die we bij de lunch genomen hadden nog betaald moesten worden. Dit hoorde niet bij het arrangement. Vind het raar dat het in het restaurant niet gezegd is dat die er niet onder vielen. Toen ik dit vertelde bij receptie werden de smoothies ons kwijtgescholden. Super service. Weinig controle van personeel in spa gedeelte.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *